Lediga jobb

Com Hem Management Trainee Program - en utmaning utöver det vanliga

Har du drivet och personligheten som krävs för att följa med oss på en fantastisk resa in i framtiden? Då kan vi erbjuda en utmaning som inte liknar traditionella traineeprogram! Är du nyexaminerad eller har upp till ett års arbetslivserfarenhet efter dina studier? Söker du ett jobb som erbjuder branta inlärningskurvor och som inte liknar något annat?

Då kan du sluta leta – sök till vårt Management Trainee Program.

Vi är på jakt efter dig som har egenskaper och kvalifikationer utöver det vanliga. Du har ett starkt analytiskt sinne, är driven och målmedveten. Du siktar på en ledarroll, men på vägen mot målet behöver du skaffa dig både mer kunskap och erfarenhet. Hos oss har du alla möjligheter att bli framgångsrik i en miljö som utmanar dig och får dig att växa både professionellt och som person. Traineeåret kommer att ge dig en möjlighet att utvecklas i ett tempo och i en omfattning som du säkert inte trodde var möjligt. Det innebär ett tight arbetsschema, snabba deadlines och en intensiv arbetsbelastning – något som du troligen trivs med.

Känner du igen dig i ovan? Kanske är du då en av våra framtida trainees.

Traineepositioner 2018/2019 Till halvårsskiftet 2018 kommer vi att erbjuda följande spännande traineepositioner till Com Hems ledning,

  • CEO Trainee till Anders Nilsson (tillsättning hösten 2017 alternativt runt årsskiftet 2017/2018)
  • CFO Trainee till Mikael Larsson
  • CTO, COO & CIO Trainee till Thomas Helbo och Monika Gullin

Under ett års tid får du: - Arbeta tätt tillsammans med vår koncernledning - Arbetsuppgifter som erbjuder både strategiska och operativa utmaningar (till exempel omvärldsanalys, projektledning, deltagande vid ledningsmöten och mycket mer) - Individuellt startdatum - En brant inlärningskurva inom många olika områden - Utmaningar varje dag

Traineerollen innebär en heltidstjänst med placering i Stockholm, Fleminggatan 18, Kungsholmen. Resande inom tjänsten kan förekomma.

Om dig Du är en talang med potential. Du slutför dina studier under våren 2018, alternativt har du jobbat i ett år inom relevanta områden. Vi söker dig som älskar utmaningar, har ett starkt driv och en god social förmåga.

Vi tror att du har: - Masterexamen inom ekonomi och/eller teknik (alt. utökad kandidat) med mycket goda akademiska resultat - Mycket goda kunskaper i Microsoft Office - Utmärkt förmåga att utrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska

Utöver detta är det meriterande om du har: - Ledarskapserfarenhet - Prestationer utanför den akademiska världen, t.ex. idrott, drivit egen verksamhet eller annat engagemang som visar på ett extraordinärt driv - Arbetslivserfarenhet eller genomförd värnplikt

Din ansökan Vi tar löpande emot ansökningar. För att din ansökan ska beaktas vill vi att du inkluderar CV, personligt brev, samt högskolebetyg.

Vill du veta mer? Du är välkommen att när som helst kontakta någon av våra nuvarande Management Trainees eller ansvarig HR Business Partner.

Sandra Barkstedt, Management Trainee CFO s
andra.barkstedt@comhem.com

+46 70 309 33 36

Linnéa O´Hara, Management Trainee Tech & IT
linnea.ohara@comhem.com
+46 70 203 64 81

Christer Nedström, HR Business Partner
christer.nedstrom@comhem.com
+46 70 172 52 49

Jenny Sälg, HR Business Partner
jenny.salg@comhem.com
+46 73 439 07 76

Ansök
Student

Här kan du vara med och forma Sveriges digitala framtid i en inspirerande miljö och snabbföränderlig bransch – så att du kan släppa loss kraften av din fulla potential.

Läs mer
Trainee utöver de vanliga

Är du nyexaminerad eller har upp till 1 års arbetslivserfarenhet efter dina studier och söker ett jobb som erbjuder branta inlärningskurvor och som inte liknar något annat? Då kan du sluta leta – sök till vårt Management Trainee Program.

Läs mer