Möt Stig Jonasson

Möt Stig Jonasson

Ålder: 38 år.
Titel: Senior Projektledare.
Utbildning: Elektroteknik på Chalmers

Hur länge har du jobbat på Com Hem?

Jag har varit här i fyra år. Tre år som konsult och ett år som fast anställd. Jag började som testkoordinator och gick därifrån till att bli systemägare för vår nya Java-plattform. Efter det fick jag projektleda ett par avvecklingsprojekt och för ett år sedan blev jag rekryterad till projektkontoret där jag nu driver ett större utvecklingsprojekt.

Vad innebär din roll?

Min främsta uppgift är att få projektteamet att gemensamt jobba mot samma mål på ett effektivt och öppet sätt. Därtill gäller det att hålla ihop helheten och försöka fånga upp och undanröja hinder som kan bromsa upp projektet. En annan viktig del är kommunikationen ut mot olika intressenter.

Vad är det mest utmanande i din roll?

Att hantera oförutsägbarheten i vissa delar. Vi jobbar ofta med externa leverantörer och det är inte alltid lätt att få utvecklingen att flyta på när det inte finns någon transparens hos leverantören eller möjlighet att kontrollera deras prioriteringar.

Vad är roligast med din roll?

Att se vad ett sammansvetsat team kan uträtta när bollen väl sats i rullning. Com Hem har väldigt många kompetenta medarbetare och hur en liten grupp personer kan få stora saker gjorda. Det är roligt när individen inte slukas av en stor organisation.

Varför Com Hem?

Com Hem är tillräckligt stort för att starta roliga projekt, men tillräckligt litet för att du som individ skall kunna påverka. Det är korta beslutsvägar och högt i tak. Något som jag verkligen uppskattar är den generella nyfikenheten på nya tekniker och arbetssätt. Det gör att du lär dig saker hela tiden. Jag tänker faktiskt ofta på hur roligt mitt arbete är.

Möt Jerry Svedin

Jerry är kommunikatör på Save på Kundservice.
”Jag trivs bäst med nya utmaningar”

Läs mer
Möt Signe Olofsson

Signe är Förvaltningsledare för KO & Stadsnät.
”Det bästa är att jag utvecklas hela tiden”

Läs mer
Möt Husein Salahovic

Husein är Commercial Manager, Broadband.
”Ett varierande jobb där en har fingret med i det mesta”

Läs mer
Möt våra medarbetare

Varför har våra medarbetare valt att arbeta hos just oss och vilka möjligheter finns? Möt några av våra medarbetare som delar med sig av sina erfarenheter.

Läs mer
Vi säger grattis till @tinanvj som är den lycklige vinnaren av en resa till Legoland för hela familjen. 🎉🎊✈️
#comhem #lego #legoland #THELEGONINJAGOMOVIE
Tjuvkika på vinter-OS när du sitter på jobbet! Visste du att du som tv-kund kan kolla på vintersport när du vill via Com Hem Play?
Ta chansen att vinna stjärnrollen i The LEGO Movie 2, det optimala priset för ett LEGO-fan! Se länk i bio.
Till alla våra TV-kunder:
Vi frivisar ABC Studios fram till 20 december, så du kan sträcktitta på hela säsonger av populära och roliga serier så som The Whispers, Grey's Anatomy mfl. Vill du veta mer? Länk finns i profilen.
Com Hem Tv Hub
Framtiden är här! Nu lanseras den prisvinnande, Android TV-baserade plattformen Tv Hub, för både Com...
Kundupplevelse i realtid

Description.

Com Hem till all världens underhållning - vinter 2018
Ålder: 38 år. Titel: Senior Projektledare. Utbildning: Elektroteknik på Chalmers Hur länge har du job...
Com Hem till det nya - våren 2016

Beskrivning.