Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig

Com Hem har gått från att vara ett renodlat kabel-tv bolag till att erbjuda Sveriges snabbaste bredband och resan är inte slut här. Vi erbjuder dig att vara med på vår spännande förändringsresa där du även har möjlighet att vara med och påverka Sveriges digitala utveckling.

Vår arbetsplats är modern och präglas av högt tempo, spännande produkter som de flesta kan relatera till, samt stort eget ansvarstagande och intraprenörskap.

För att du ska lyckas i din roll erbjuder vi dig förutsättningar för det. För i slutänden bidrar din framgång till bolagets framgång. Rent konkret innebär det följande:

Karriär och utveckling

Kompetensutveckling

Vår ambition är att alla våra anställda ska ha en individuell utvecklingsplan som ses över vid regelbundna utvecklingssamtal. Under 2015 deltog alla våra medarbetare i utvecklingssamtal. Ett av delmålen för utvecklingsplanen är att erbjuda våra medarbetare de aktiviteter som krävs för att de ska utvecklas i sina befintliga roller, liksom att växa i andra attraktiva roller inom företaget.

Talang- och ledarprogram

Vår framgång på Com Hem vilar på kompetenta, drivna och engagerade medarbetare som skapar värde genom att vara Personliga, Pålitliga och På och där våra kompetenser är vår ledstjärna. Längst fram i ledet med ansvar för framgång står våra Ledare, Talanger & Specialister.

Genom Com Hems Talang- & Ledarprogram skapas förutsättningar för utveckling av våra chefer, ledare och specialister; vi attraherar nya talanger och stärker våra befintliga. Samtidigt erbjuder vi dig som erfaren chef och ledare på Com Hem möjligheten att utvecklas ytterligare genom skräddarsydda kurser.

Mångfald

Vi värderar jämställdhet och mångfald högt, och vår rekryteringsbas sträcker sig långt utanför Sveriges gränser. Vi menar att Com Hem har blivit ett mer innovativt och dynamiskt företag genom att vi anställt kvinnor och män i alla åldrar, med olika bakgrunder och erfarenheter.

Enligt vår årliga lönekartläggning som genomfördes i våras av en oberoende extern part konstaterades att inga löneskillnader var hänförliga till kön utan lönerna var jämlika.

Extra föräldraersättning

Com Hem betalar ett extra föräldrapenningstillägg som motsvarar mellanskillnaden mellan det du får från Försäkringskassan och upp till 90% av din faktiska lön. Detta extra tillägg betalas ut under 180 föräldrapenningsdagar per barn.

Förmånspriser på våra egna produkter

Om du bor i ett Com hem-hus har du möjlighet att få tv och bredband utan kostnad! Endast förmånsbeskattning sker.

Friskvård

Ett aktivt friskvårdsarbete inom Com Hem bidrar till att förbättra varje medarbetares livskvalitet. Friska, engagerade och motiverade medarbetare ökar Com Hems möjligheter att uppnå sina mål.

Som en del i vårt friskvårdsarbete erbjuder Com Hem en rad olika hälsorelaterade förmåner, så som massage, frukt på jobbet, sjukvårdsförmåner, friskvårdsbidrag m.m. Dessutom sponsrar Com Hem olika events såsom exempelvis Bellmanstafetten för att uppmuntra till samhörighet och aktivitet.

Kollektivavtal

Som anställd hos oss omfattas du av kollektivavtal (Telekom). Det ger dig större inflytande över verksamheten och din egen arbetssituation, vilket resulterar i en både flexiblare och tryggare arbetssituation. Vi arbetar därför löpande med att ha bra relationer med anställda, arbetstagarorganisationer och fackföreningar.

Släpp loss kraften

Med över 40 procent av svenska hushåll anslutna till Com Hems nätverk är vi en viktig motor i det digitala Sverige som gör skillnad.

Läs mer
Utforska vår arbetsplats

Välkommen till en arbetsplats som präglas av högt tempo, spännande produkter som de flesta kan relatera till, samt stort eget ansvarstagande och intraprenörskap.

Läs mer
Nu har du chansen att vinna en oförglömlig kväll tillsammans med en vän och se MTV EMA 2017 på plats i London!
Länk till tävlingen i profilen! #comhem #mtv #EMA2017 #tävling
Vinn en resa till Hawaii med filmen Kong: Skull Island. 🦍
Gå in (länk i profilen) och tävla om en oförglömlig upplevelse! När du skickat in ditt bidrag kan du tagga den vän du vill resa med och tipsa om att tävla för att öka chansen att vinna! #comhem #tivo #kong #kongskullisland #tävling
Under sommaren kanske du hittar den perfekta platsen för att binga din favoritserie eller se alla Star Wars-filmer. Var skulle det vara? Länk i profilen för mer information om Com Hem Play #comhem #comhemplay #comhemplayteam
Vår gaming-expert Ben skickar en liten hälsning från DreamHack Summer 2017 #comhem #dreamhack #bredband #dhs17 @dreamhack
Kom igång enkelt med Com Hem Play
Com Hem har gått från att vara ett renodlat kabel-tv bolag till att erbjuda Sveriges snabbaste bredband o...
Com Hem till all världens underhållning hösten 2017
Com Hem har gått från att vara ett renodlat kabel-tv bolag till att erbjuda Sveriges snabbaste bredband o...
Com Hem i varje vrå – höst 2017
Med hjälp av Com Hems testvinnande router får´du en räckvidd som räcker ut till barnens träd...
Com Hem Play -  Smultronställen
SMULTRONSTÄLLEN FÖR SERIER OCH FILMER Under ledigheten har du möjlighet att hitta det perfekta st...