Comhem-22

Om Com Hem

Com Hem är ett kommunikationsbolag med ett uppdrag: vi ska förändra hela vår verksamhet till att bli centrerad kring vad våra kunder vill ha idag och behöver imorgon. Vi förenklar människors tillvaro, hemma och på arbetet, genom att erbjuda tillgång till en värld av kommunikation och underhållning.

Com Hem har under drygt 30 år levererat TV, telefoni och höghastighetsbredband till svenska konsumenter och företag. Vi är en av Sveriges ledande leverantörer med nära 1,9 miljoner anslutna hushåll som gör det möjligt för oss att erbjuda våra tjänster till 40% av alla hushåll.

Idag är Internet den primära kanalen för världens kommunikation och underhållning: från familjefoton till strömmad musik och TV serier. Våra kunder vill ha en leverantör som erbjuder pålitligt och snabbt bredband samt underhållning på sina egna villkor, var och närsomhelst. Våra kunder förväntar sig ett personligt bemötande med en proaktiv attityd till innovation och service. Vi kommer enbart att lyckas om vi kan göra det bättre än någon annan i vår sektor, och det är precis vad vi avser att göra.

“Vår ambition gäller inte enbart den enskilda kunden, vi skall också vara en positiv kraft för samhället i stort. Då vi är en gäst i människors hem är det viktigt för oss att inte enbart leverera en felfri tjänst, utan också att vara en god granne.”

Vi har vuxit snabbt och ibland har vi haft svårt att kombinera den tillväxten med att leva upp till våra kunders förväntningar och krav. Nyligen har vi genomfört nödvändiga investeringar för att bättre kunna ta hand om våra kunder och vi fortsätter att förända hur vi arbetar för att förbättra våra kunders upplevelse av oss. Vi kommer inte nöja oss förrän vi har Sveriges mest nöjda kunder.

Com Hem grundades 1983, vi har cirka 1 100 anställda och vårt huvudkontor i Stockholm. Com Hem Holding AB är moderbolag i koncernen och verksamheten bedrivs genom våra dotterbolag Com Hem AB, Phonera Företag AB och ITUX Communication AB. Com Hems aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.