Våra värderingar

Vi strävar efter att förenkla människors tillvaro, hemma och på arbetet, genom att erbjuda tillgång till en värld av kommunikation och underhållning. Våra värderingar utgör grunden för vårt arbete.

Pålitliga

Att det bara funkar är grunden för en god relation till våra kunder. Våra produkter och tjänster är stabila och bekymmersfria. Det är kärnan i vad vi gör. Kunderna ska också kunna veta att vi hjälper dem och att vi håller vad vi lovar.

Personliga

Com Hem är människor som hjälper människor. Inte storföretaget som säljer till anonyma kunder. Vi har ett personligt förhållningssätt i det vi gör. Vi är det lilla och mer personliga företaget. Så skiljer vi oss från de andra aktörerna. Vi erbjuder också lösningar anpassade till våra kunder och deras behov.

Det finns en utmanare i vårt DNA. Hungrig och rastlös. Aldrig nöjd med status quo. Vi har en genuin omtanke om våra kunder. Vi nöjer oss inte bara med att addera värde i form av snabbare bredband eller smartare TV. Vi är engagerade i våra kunder och vi agerar snabbt på förändrade behov. Om problem uppstår så fixar vi det nu, inte sen.