Com Hem samarbetar med Next Up

10 februari, 2016

Com Hem har samarbetat med Next Up, ett initiativ som ger elever möjligheten att samordna och skapa inblick på hur det är att jobba inom IT/Telekom branschen.

Next Up at Com Hem

Resultat blev ett glatt studiebesök hos oss av åttondeklassare från Vinsta grundskola Västra som ligger i Vällingby, väster om Stockholm. Eleverna fick information om Com Hems bakgrund som Telekomföretag, inblick i tjänsterna som vi erbjuder och de fick tycka till gällande våra sociala mediekanaler. Ungdomarna fick därefter delta i en kort workshop där de skulle komma på idéer om hur man skapar engagemang och intresse bland våra följare som finns på Instagram.

Bakgrundsinformation om Next Up

Eleverna tävlar om att lösa verklighetsbaserade problem framtagna av IT/Telekom-företag. ”Syftet med Next Up är att inspirerar unga människor, i synnerhet tjejer till studie och yrkesval inom IT-sektorn”, läs mer om Next Up.