Monika Gullin årets kvinnliga förebild på Telekomgalan

9 februari, 2017

Igår valdes Com Hems IT-chef Monika Gullin till Årets kvinnliga förebild 2016 på Telekomgalan som årligen arrangeras av nyhetsbrevet Telekomnyheterna.

Vinnaren utses av en jury bestående av åtta representanter från telekombranschen och förutom kategorin som Monika vann så belönas exempelvis ”Årets operatör” och ”Årets ledare”.

Juryns motivering löd:

”De kvinnliga förebilderna på den svenska telekommarknaden är oerhört viktiga för att skapa en bransch där fler kvinnor vill vara och verka på låg såväl som hög nivå. Med priset Årets Kvinnliga Förebild vill vi lyfta fram och motivera fler kvinnor inom telekombranschen.

Förutom att vara en fantastisk förebild för andra kvinnor inom både den egna organisationen och inom branschen i stor är årets vinnare en person som gärna söker och vill lyfta fram nya talanger som får utmana för att på så sätt driva fram förändring.

Årets vinnare är en kvinna som står stark mitt i den mansdominerade IT-avdelning och som gör det med styrka och stolthet”

De övriga nominerade var Anna Hellenius CIO Stockholms Stad, Pernilla Nissler, Commercial Director på Tele2 Business, Helena Norrman, Marknads-och Kommunikationsdirektör Ericsson och Charlotta Rehman, Chef företagsaffären Telia Sverige.