Boxer tjänsteleverantör i Skellefteå Kraft Fibernäts öppna stadsnät, Skekraft.net

15 maj, 2017

Boxer blir tjänsteleverantör i Skellefteå Krafts öppna stadsnät och kan nu erbjuda sina tjänster till 24 000 hushåll inom Skellefteå kommun.

Tjänsterna lanseras den 15 maj och når både flerfamiljshus och villor i kommunen som är anslutna till Skekraft.net.

”Vi på Boxer vill att bredbandstjänsten ska vara enkel, pålitlig och passa de olika behov som användarna har, precis som vår tv-tjänst. -Vi kallar det för frihet med fiber och tv. Jag hoppas att kunderna kommer att uppskatta att Boxer nu finns i Skekraft.nets utbud”, säger Jonas Lönnquist, vd på Boxer.

”Det är viktigt att hela tiden arbeta med tjänsteutbudet i det öppna stadsnätet. Därför är vi glada över att Boxer som är en stor aktör på marknaden valt att bli tjänsteleverantör, det ger våra kunder ökad valfrihet,”säger Anders Pettersson, vd på Skellefteå Kraft Fibernät AB.

Mer information finns på www.boxer.se/fiber

För mer information, vänligen kontakta:

Fredrik Hallstan, presschef, Boxer
Tel: 0761-15 38 30
E-mail: press@boxer.se

Om Boxer TV-Access

Boxer TV-Access AB levererar tv, bredband och telefoni till svenska folket. Vi använder den teknik som vi bäst tror löser våra kunders behov av tv och bredband. Grunden i vårt tv-erbjudande är marknätet – det du använder när du har en vanlig tv-antenn på taket eller i fönstret. Vi erbjuder också tv-kanaler, filmer och tv-serier via våra appar för surfplattor och smartphones. Boxer är en del av Com Hem-koncernen som är noterat på