Com Hem sänder Expressen TV

8 september, 2017

Nu får fler tittare möjlighet att se den prisbelönta nyhetskanalen Expressen TV, som samarbetar med CNN och Di TV. Med start redan i kväll börjar Com Hem, Sveriges största tv-operatör, att erbjuda Expressen TV.

Expressen TV sänder dygnet runt alla dagar med program som bland andra ”Senaste nytt”, ”Livestudion” och ”Primetime”. Expressen TV produceras i fyra tv-studior i Expressen-huset och med toppmodern Vizrt-teknik, samma teknik för augmented reality i 3D som Expressen TV:s partnerkanal CNN använder för avancerad grafik.

Joel Westin, produktdirektör för tv och bredband på Com Hem, säger:

”Vi har sett Expressen TV växa sedan starten och blivit en stor och viktig tv-kanal med bra och relevant innehåll. Vi välkomnar Expressen TV till vårt utbud och hoppas att Com Hems kunder kommer att uppskatta programmen med allt ifrån nyheter, nöje och sport.”
Expressen TV har tilldelats utmärkelse för ”Bästa breaking news”-sändning på Kristallen-seminariet och vunnit priser internationellt för sin rapportering.

Thomas Mattsson, chefredaktör på Expressen, säger:

”Just nu är vår hyllade krigskorrespondent Magda Gad på plats inne i Raqqa, Syrien, och lämnar skakande rapporter om striderna mot IS. De närmaste dygnen blir det också många rapporter i Expressen TV från Florida om orkanen Irma och från Norge inför valet där. Vi är på plats om allt från sportevenemang, kungliga fester och inrikespolitiken. Det är positivt att Com Hems tittare kan ta del av allt detta”.

Expressen TV samarbetar nära med CNN och Dagens industri TV (Di TV) för att erbjuda kvalificerad utrikes- och ekonomijournalistik.

Så ser du Expressen TV via Com Hem:
Com Hem-kunder hittar Expressen TV på kanalplats 43. Expressen TV frivisas under september, och ingår sedan i kanalpaketet Guld. Expressen TV kommer också finnas i Com Hem Play både som app i telefon/padda eller i din webläsare.

För ytterligare information, kontakta:

Fredrik Hallstan, Presschef Com Hem
Tel: 0761 15 38 30
press@comhem.com