Lediga jobb

Lediga jobb

Är du vår nya stjärna?

Vill du vara med och forma Sveriges digitala framtid i en inspirerande miljö och snabbföränderlig bransch? Då är Com Hem en perfekt arbetsplats – här kan du släppa loss kraften av din fulla potential!

Vår ambition är alltid hög och den långsiktiga målsättningen är att ha Sveriges mest nöjda kunder. Det vill vi först och främst uppnå genom att erbjuda förstklassig tillgång till kommunikation och underhållning. Här är DU en avgörande pusselbit. Det är bara med rätt talanger och lagarbete som vi kan uppnå detta.

Här under hittar du de tjänster som du kan söka just nu. Vid frågor om specifika tjänster kontakta den rekryterare som finns angiven i annonsen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Lediga jobb Plats Sista ansökningsdag
Student

Här kan du vara med och forma Sveriges digitala framtid i en inspirerande miljö och snabbföränderlig bransch – så att du kan släppa loss kraften av din fulla potential.

Läs mer
Trainee utöver de vanliga

Är du nyexaminerad eller har upp till 1 års arbetslivserfarenhet efter dina studier och söker ett jobb som erbjuder branta inlärningskurvor och som inte liknar något annat? Då kan du sluta leta – sök till vårt Management Trainee Program.

Läs mer