Utforska vår arbetsplats

Utforska vår arbetsplats

Hos oss får du möjlighet att vara med och påverka Sveriges digitala utveckling. Vi har redan idag ett stort inflytande på den digitala vardagen i Sverige. Ändå har vår resa bara börjat. Vårt mål är att bli bättre på allt. Vi erbjuder en arbetsplats som präglas av högt tempo, spännande produkter och stort intraprenörskap.

Vi brinner för den digitala utvecklingen och vill att så många som möjligt ska kunna dra nytta av digitaliseringens fulla potential och släppa loss kraften i svenska hem och företag. Med över 40 procent av svenska hushåll och företag anslutna till vårt nätverk är vi en viktig motor i det digitala Sverige. Ingen annan operatör når så många hushåll och småföretag med så höga bredbandshastigheter. Vår ambition är hög med den långsiktiga målsättningen att ha Sveriges nöjdaste kunder.

Com Hem grundades 1983 och fokuserar enbart på den svenska marknaden. Vi har cirka 1 200 anställda på våra kontor i Malmö, Göteborg, Härnösand, Sundsvall Örnsköldsvik och Stockholm, där även vårt huvudkontor finns. Com Hem är ett Large Cap bolag som är noterat på Nasdaq Stockholm.

Våra värderingar genomsyrar vår företagskultur och är kritiska för vår framgång – vi ska vara personliga och pålitliga.

Pålitliga

Att det bara funkar är grunden för en god relation till våra kunder. Våra produkter och tjänster ska vara stabila och bekymmersfria – det är kärnan i vad vi gör. Kunderna ska också kunna lita på att vi hjälper dem och att vi håller vad vi lovar.

Personliga

Com Hem är människor som hjälper människor, inte storföretaget som säljer till anonyma kunder. Vi har ett personligt förhållningssätt i det vi gör. Vi erbjuder också lösningar anpassade till våra kunder och deras behov. Så skiljer vi oss från de andra aktörerna.

Det finns en utmanare i vårt DNA. Hungrig och rastlös, aldrig nöjd med status quo. Vi har också en genuin omtanke om våra kunder. Det gör att vi inte nöjer oss med att addera värde i form av snabbare bredband eller smartare tv – vi är engagerade i våra kunder och vi agerar snabbt på förändrade behov. Om problem uppstår så fixar vi det nu, inte sen.

Här kan du släppa loss din fulla potential

Vår storlek till trots så är vi en platt organisation som premierar eget ansvarstagande, självständighet och intraprenörskap. Detta manifesteras exempelvis i Kvartalets Kraftknippe som uppmärksammar medarbetare som gjort det där lilla extra, och tydligt agerat utifrån våra värdeord. Ett annat populärt evenemang är Hackacom. Det arrangeras två gånger per år och där har alla medarbetare under 24 timmar chansen att utveckla en idé för Com Hem. Några av dessa idéer kan komma att vidareutvecklas i Com Hem Labs, vår kuvös för nya lösningar. Det ger våra medarbetare utrymme att släppa loss sin fulla potential och inte begränsas till vår befintliga produktportfölj. Det hjälper oss som företag att tänka i nya banor, utmana oss själva och hela tiden vara på tårna.

Vi är en arbetsplats som tillhandahåller oändliga möjligheter – men det kommer att vara upp till dig vad du gör med dessa.

Är du en av oss?

Spana i så fall in traineeannonsen på sidan våra lediga jobb.

Släpp loss kraften

Med över 40 procent av svenska hushåll anslutna till Com Hems nätverk är vi en viktig motor i det digitala Sverige som gör skillnad.

Läs mer
Möt våra medarbetare

Varför har våra medarbetare valt att arbeta hos just oss och vilka möjligheter finns? Möt några av våra medarbetare som delar med sig av sina erfarenheter.

Läs mer
Com Hem är stolta över att vara silverpartner till årets pridefestival i Stockholm. Vi finns på plats med vårt tält i EuroPride Park där du kan föreviga din kärlek och vänskap med ett foto.
Vi säger grattis till @tinanvj som är den lycklige vinnaren av en resa till Legoland för hela familjen. 🎉🎊✈️
#comhem #lego #legoland #THELEGONINJAGOMOVIE
Tjuvkika på vinter-OS när du sitter på jobbet! Visste du att du som tv-kund kan kolla på vintersport när du vill via Com Hem Play?
Ta chansen att vinna stjärnrollen i The LEGO Movie 2, det optimala priset för ett LEGO-fan! Se länk i bio.
Installera Com Hem WiFi Hub C2 med telefoni

Kom igång med din router.

Installera Com Hem WiFi Hub C2

Kom igång med din router.

Installera Com Hem Tv Hub via IP-TV och tv-brygga

Kom igång med din Tv Hub.

Installera Com Hem Tv Hub via IP-TV

Kom igång med din Tv Hub.