Möt Husein Salahovic

Möt Husein Salahovic

Ålder: 28 år.
Titel: Commercial Manager, Broadband.
Utbildning
: Strategic Management, Ekonomihögskolan Lunds universitet

Hur länge har du jobbat på Com Hem?

Jag började på Com Hem för ett år sedan och jag har varit på samma avdelning hela tiden.

Vad innebär din roll?

Jag har ansvar för bredbands profit/loss och förvärv av nya kunder. Det innebär budgetansvar, uppföljning av försäljning samt identifiering, analys och planering av åtgärder vid avvikelser från plan. Utifrån feedback från vår säljavdelning, konkurrenters tjänster och erbjudanden är mitt ansvar att skapa attraktiva erbjudanden för våra nya kunder. Mitt jobb är att skapa värde för både kunderna och Com Hem.

Vad är det mest utmanande med rollen?

Det mest utmanande är att hitta balansen där vi erbjuder attraktiva, konkurrenskraftiga erbjudanden som samtidigt tillför värde till bolaget.

Vad är det roligaste med rollen?

Själva utmaningen i rollen är också vad som gör arbetet spännande. Rollen som Commercial Manager för bredband är väldigt varierande, vilket innebär att man har ett finger med i det mesta som berör ens produkt, vilket i sig är väldigt lärorikt och kul. Man är något av ”spindeln i nätet”.

Varför Com Hem?

Com Hem är marknadsledande inom sitt område och att då få möjligheten jobba med en av företagets kärnprodukter känns väldigt spännande. Under intervjufasen fick jag beskrivet att det kommersiella teamet på Com Hem karaktäriserades av en ”startup-kultur”, vilket kändes helt rätt för mig. Människorna jag träffade utstrålade proaktivitet och en dynamik som jag inte stött på tidigare. Dessutom finns det inom företaget stort utrymme för utveckling samt exponering för senior management som man kan ta stor lärdom av.

Utforska vår arbetsplats

Välkommen till en arbetsplats som präglas av högt tempo, spännande produkter som de flesta kan relatera till, samt stort eget ansvarstagande och intraprenörskap.

Läs mer
Möt Signe Olofsson

Signe är Förvaltningsledare för KO & Stadsnät.
”Det bästa är att jag utvecklas hela tiden”

Läs mer
Släpp loss kraften

Med över 40 procent av svenska hushåll anslutna till Com Hems nätverk är vi en viktig motor i det digitala Sverige som gör skillnad.

Läs mer
Möt våra medarbetare

Varför har våra medarbetare valt att arbeta hos just oss och vilka möjligheter finns? Möt några av våra medarbetare som delar med sig av sina erfarenheter.

Läs mer
Com Hem är stolta över att vara silverpartner till årets pridefestival i Stockholm. Vi finns på plats med vårt tält i EuroPride Park där du kan föreviga din kärlek och vänskap med ett foto.
Vi säger grattis till @tinanvj som är den lycklige vinnaren av en resa till Legoland för hela familjen. 🎉🎊✈️
#comhem #lego #legoland #THELEGONINJAGOMOVIE
Tjuvkika på vinter-OS när du sitter på jobbet! Visste du att du som tv-kund kan kolla på vintersport när du vill via Com Hem Play?
Ta chansen att vinna stjärnrollen i The LEGO Movie 2, det optimala priset för ett LEGO-fan! Se länk i bio.
Installera Com Hem WiFi Hub C2 med telefoni

Kom igång med din router.

Installera Com Hem WiFi Hub C2

Kom igång med din router.

Installera Com Hem Tv Hub via IP-TV och tv-brygga

Kom igång med din Tv Hub.

Installera Com Hem Tv Hub via IP-TV

Kom igång med din Tv Hub.