Möt Signe Olofsson

Möt Signe Olofsson

Ålder: 29 år.
Titel: Förvaltningsledare för KO & Stadsnät.
Utbildning
: Via arbetsgivare och konsultbolag – HFC, LAN, TCP/IP & SNMP samt effektiv kravhantering med mera.

Hur länge har du jobbat på Com Hem?

Jag har varit här i snart 9 år och började på Kundservice i Härnösand. Genom intresset för att alltid hitta lösningar gick jag vidare till Operations Center, vår övervakning på huvudkontoret i Stockholm. Därefter har jag jobbat med djupare felsökning på 3rdline, främst i våra egna vertikala Lan, samt öppna nät med fokus på vår produkt TiVo.

Vad innebär din roll?

Att förvalta relationer inom drift & support gentemot våra kommunikationsoperatörer & Stadsnät. Det är ett kul jobb där man får träffa en mängd olika människor, både internt och externt. Utmaningen är att hitta nycklarna till hållbara processer för drift & support i alla de öppna nät som vi ansluter oss till.

Varför Com Hem?

Jag har fått möjligheterna att ständigt växa med Com Hem, både i min yrkesroll och i min personliga utveckling, framförallt  tack vare alla utmaningar. Jag har dessutom fått jobba med ett antal fantastiska människor som har gjort min resa inom Com Hem väldigt rolig!

Utforska vår arbetsplats

Välkommen till en arbetsplats som präglas av högt tempo, spännande produkter som de flesta kan relatera till, samt stort eget ansvarstagande och intraprenörskap.

Läs mer
Möt Husein Salahovic

Husein är Commercial Manager, Broadband.
”Ett varierande jobb där en har fingret med i det mesta”

Läs mer
Släpp loss kraften

Med över 40 procent av svenska hushåll anslutna till Com Hems nätverk är vi en viktig motor i det digitala Sverige som gör skillnad.

Läs mer
Möt våra medarbetare

Varför har våra medarbetare valt att arbeta hos just oss och vilka möjligheter finns? Möt några av våra medarbetare som delar med sig av sina erfarenheter.

Läs mer
Com Hem är stolta över att vara silverpartner till årets pridefestival i Stockholm. Vi finns på plats med vårt tält i EuroPride Park där du kan föreviga din kärlek och vänskap med ett foto.
Vi säger grattis till @tinanvj som är den lycklige vinnaren av en resa till Legoland för hela familjen. 🎉🎊✈️
#comhem #lego #legoland #THELEGONINJAGOMOVIE
Tjuvkika på vinter-OS när du sitter på jobbet! Visste du att du som tv-kund kan kolla på vintersport när du vill via Com Hem Play?
Ta chansen att vinna stjärnrollen i The LEGO Movie 2, det optimala priset för ett LEGO-fan! Se länk i bio.
Installera Com Hem WiFi Hub C2 med telefoni

Kom igång med din router.

Installera Com Hem WiFi Hub C2

Kom igång med din router.

Installera Com Hem Tv Hub via IP-TV och tv-brygga

Kom igång med din Tv Hub.

Installera Com Hem Tv Hub via IP-TV

Kom igång med din Tv Hub.