Vill du vara med och leda den digitala utveckling i Sverige?

Vill du vara med och leda den digitala utveckling i Sverige?

Med drygt 40 procent av svenska hushåll anslutna till vårt nät, spelar Com Hem en avgörande roll för att maximera den digitala livskvaliteten i vårt land. Vi letar alltid efter nya engagerade medarbetare, så att vi tillsammans kan bli ännu bättre. Släpp loss kraften av din fulla potential hos Com Hem.

Vi jobbar konstant med att öka tillgängligheten till bättre och snabbare digitala tjänster. Och det handlar inte bara om att vara den tekniska spjutspetsen, utan en mycket viktig roll är att följa digitala beteenden och trender – samt att jobba för hållbarhet på internet.

Ett av våra initiativ för att mäta det digitala klimatet i Sverige är Com Hem-kollen, en rapport som görs i samarbete med TNS Sifo. Com Hem-kollen baseras på intervjuer med 2500 av våra kunder och insikterna från dessa presenteras som ett index för digitalt välmående, som till exempel tillgång, kunskap och attityd till internet. Vi undersöker också hur vi använder Internet – hur ser den uppkopplade familjen ut och hur långt har egentligen Internet of things kommit i Sverige? Syftet med rapporten är att skapa debatt och dela med oss av kunskapen kring det digitala välmåendet.

Com Hem-kollen 2016 ringade in två tydliga hinder för det digitala välmåendet. Det första handlar om demokrati och digitala klassklyftor. Det andra hindret handlar om säkerhet, och att folk känner sig otrygga på nätet. Det ger oss en tydlig bild av vad vi som marknadsledare ska jobba med för att förbättra den digitala livskvaliteten i Sverige.

Vi vill förhindra digitala klassklyftor. Det handlar dels om att så många som möjligt ska få tillgång till kraften och tjänsterna och dels om kunskap, det vill säga förstå hur man använder alla digitala verktyg för att förbättra vardagen.

Inom säkerhet jobbar vi för att folk ska känna sig trygga när de använder digitala tjänster. Här har vi bland annat utvecklat produkter som Tryggsurf, men har även velat engagera oss på andra sätt och hjälpa folk att navigera rätt. Vi har valt att samarbeta med Surfa Lugnt, som driver ett nationellt initiativ för att höja skolans och vuxnas kunskaper om barns och ungas vardag på Internet. Syftet är att bejaka det positiva som finns i ungas liv på nätet – engagemang, kommunikation och kunskapsutbyte, men samtidigt ge föräldrar och andra vuxna mer kunskap att hantera till exempel e-mobbning och integritetsfrågor.

Släpp loss kraften!

Vill du vara med och påverka den digitala utvecklingen i Sverige genom att skapa produkter som gör skillnad och vi alla är beroende av? Hos oss har du möjlighet att påverka och göra skillnad! Följ med på resan mot ett större digitalt välmående!

För att få reda på mer om vårt samhällsansvar och aktiviteter kontakta:
Petra von Rohr, Director of IR & Corporate Communications

 

 

Utforska vår arbetsplats

Välkommen till en arbetsplats som präglas av högt tempo, spännande produkter som de flesta kan relatera till, samt stort eget ansvarstagande och intraprenörskap.

Läs mer
Möt våra medarbetare

Varför har våra medarbetare valt att arbeta hos just oss och vilka möjligheter finns? Möt några av våra medarbetare som delar med sig av sina erfarenheter.

Läs mer
Com Hem är stolta över att vara silverpartner till årets pridefestival i Stockholm. Vi finns på plats med vårt tält i EuroPride Park där du kan föreviga din kärlek och vänskap med ett foto.
Vi säger grattis till @tinanvj som är den lycklige vinnaren av en resa till Legoland för hela familjen. 🎉🎊✈️
#comhem #lego #legoland #THELEGONINJAGOMOVIE
Tjuvkika på vinter-OS när du sitter på jobbet! Visste du att du som tv-kund kan kolla på vintersport när du vill via Com Hem Play?
Ta chansen att vinna stjärnrollen i The LEGO Movie 2, det optimala priset för ett LEGO-fan! Se länk i bio.
Installera Com Hem WiFi Hub C2 med telefoni

Kom igång med din router.

Installera Com Hem WiFi Hub C2

Kom igång med din router.

Installera Com Hem Tv Hub via IP-TV och tv-brygga

Kom igång med din Tv Hub.

Installera Com Hem Tv Hub via IP-TV

Kom igång med din Tv Hub.